20S 20-S Guàrdia Civil Catalonia

El Suprem amplia la investigació per rebel·lió contra els membres del Comitè Estratègic del procés

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha acordat ampliar la investigació per rebel·lió contra l’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, les cupaires Anna Gabriel i Mireia Boya, la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, i també la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras.

Pablo Llarena ha adoptat aquesta decisió fent seves les conclusions d’un informe redactat per la Guàrdia Civil sobre els membres de l’anomenat Comitè Estratègic del procés que, també segons el document Enfocats i les notes confiscades a Josep Maria Jové, serien acusats de ser els “ideòlegs” de l’aixecament popular.

En l’escrit notificat als investigats, el jutge ha explicat que tots aquests nous investigats semblen haver tingut una participació principal i destacada en els fets que s’investiguen.

Related Posts

 • 43
  Carme Forcadell ha passat la nit a la presó d'Alcalá Meco per no haver dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde. Amb l'acta que s'ajunta a continuació, el jutge Llarena ha admès que encara no té prou elements per considerar si hi…
  Tags: ha, llarena, del, jutge, tribunal, suprem, pablo, featured
 • 42
  El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha admès la petició de l'advocat de la defensa i ha decidit ajornar les declaracions dels integrants de la Mesa del Parlament. Malgrat això, ha pres la decisió  d'adoptar mesures cautelars personals sobre la presidenta del Parlament Carme Forcadell. La mesura, inusual en…
  Tags: del, ha, presidenta, suprem, tribunal, d'un, aquesta, llarena, pablo, sobre
 • 40
  La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Després d'haver passat una nit a Alcalá Meco, ja aquesta tarda Carme Forcadell podrà sortir de la presó. Cap dels altres cinc membres de la Mesa del Parlament (Lluís…
  Tags: ha, del, anna, maria, membres, josep, jutge, tribunal, suprem, pablo
 • 36
  Els consellers detinguts podrien ser alliberats abans de les eleccions del 21 de desembre després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena acumuli les causes amb aquelles que ja segueix contra Carme Forcadell i els altres membres de la Mesa del Parlament. Amb l'informe remès ahir al Suprem, la jutgessa…
  Tags: del, suprem, contra, membres, jutge, ha, llarena, decisió, tots, aquesta
 • 36
  Amb la interlocutòria emesa ahir en el marc del procediment contra Carme Forcadell i els altres cinc membres de la Mesa del Parlament -acta que s'ajunta a continuació- el jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde ha reconegut que encara no té prou elements per considerar si hi ha hagut…
  Tags: del, ha, llarena, tribunal, suprem, pablo, featured

Deixa un comentari